Розморожуйте холодильник правильно!

                Для довгої і якісної служби холодильника, важливо розморожувати і мити холодильник 1 раз в 6 місяців або частіше (по мірі необхідності). При чому не має значення намерз лід на стінках камер чи ні. В процесі зберігання продукти залишають слід в холодильнику (ми щось проливаємо, упускає). Так ось ці самі сліди продуктів забивають дренажну систему, утворюють запахи, грибок, і тому подібні неприємності.

Мити і розморожувати потрібно будь-який холодильник. Обов’язково прочитайте інструкцію виробника. Важливо знати, що про розморожуванні говорить першоджерело.

Послідовність дій:

  1. Встановити регулятор рівня температури на позначку «0» і відключити холодильник від мережі.

  1. Вивантажити всі продукти.
  2. Залишити холодильник в спокої на 4-10 годин (краще на ніч).

Холодильник повинен «охолонути», весь лід в холодильнику повинен розтанути.

Увага! Не можна відколювати, шкребти і збирати лід ножем або будь-яким іншим гострим предметом! Пошкодити випарник дуже легко. Запевняємо, ремонт такої несправності коштує дорого. 

 

  1. Видаліть всю талу воду і відколотий лід з камери за допомогою ганчірки.
  2. Помийте холодильник, полки і контейнери мильним розчином. Вимийте всі видимі і доступні отвори.

  1. Змийте мильний розчин чистою водою.
  2. Висушіть камери, полки і контейнери сухою ганчіркою.

  1. Встановіть назад в холодильник полки і контейнери.
  2. Включіть в холодильник в мережу і почекайте 30 хвилин. Температура в холодильнику повинна знизитися до норми.
  3. Завантажте продукти в холодильник.

     Своєчасно проводьте мийку холодильника, і він прослужить Вам довго!

Фахівці Глобал Тех Сервіс завжди допоможуть провести розмороження холодильника.

Зв’язатися з нами ви можете будь-яким зручним способом:
Call-Center:
+38(050)559-70-07
+38(097)559-70-07
+38(073)559-70-07

info@gt-s.com.ua